2020. április 26., vasárnap

Intel CPU processzor cooler hűtő , LGA1155 . Működő, napi használatból. - Jelenlegi ára: 990 Ft


Tájékoztató:
Mindig a képen látható termék kerül eladásra, az ott látható állapotban. A vásárlást, licitálást mindenki önmaga saját döntéséből és saját felelősségére teszi. Mindenki maga dönti el, hogy a termék megfelelő-e számára.
Mindig olvassa el a Szállítási feltételeket. A szállítás díja és módja ott látható. A szállítási díj a vevőt terheli és a termék árán felül értendő, továbbá a megadott díj változhat a tömegtől, súlytól, mérettől függően. A szállítás a vevő felelősségére történik és a küldemény eltűnése, sérülése stb. esetén felelősséget nem vállalok. Személyes átvétel nincs.
Megkérem a Vevőt, hogy az árverés befejezésétől számított 1 (egy) héten belül, jelentkezzen, egyenlítse ki (előre utalással) a vételárat és vegye át a terméket.
A változtatás lehetőségét fenntartom. Odafigyelésem ellenére történhet elírás vagy tévedés. Garancia és visszavétel nincs. Licitet nem törlök. A megnyert, megvásárolt termék ára és a szállítási díj nem alkuképes.
Kérem csak akkor licitáljon, vásároljon, ha a feltételeket elfogadja. Ellenkező esetben elállhatok az üzlettől és a terméket újból licitre bocsáthatom. További kérdés esetén jelezzen.


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 23:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése